Franse menu

Hoofdmenu

Chef
French Chef style meat dish.

Geserveerd met groente salade, gestoomde
groente of een fruitsalade, frites.

Entrecôte / 20
Gebakken met pittige chill-jus ,medium-rare
geserveerd en met een chimichurrissalsa

Coho zalm / 29
Ovengebakken wilde zalm met pesto van kervel en kumquat

Macaroni en kaas met kreeft / 39
Gruyére Ierse cheddar en cotija -kaas, garnalen ,en kreeftvlees gebakken
met zwarte room en penne.

Delmonico / 15
Handgesneden bovenlendebiefstuk met been 580 gr met roze peperkorrels , cognac en een reductie van prei.

Forel uit Oregon / 17
Gebakken forel zonder graten met tarrgon botersause , peterselie en een gepekelde rode ui.

Eend / 42
Ovengebakken biologische eendenborst met champagevinaigrette, pancetta en
gepekelde rode uit

Salade Niçoise uit Nice/ 44
uitgebreide salade van rauwe groenten waar olijfolie, vis (of vlees) en eieren aan toegevoegd worden.
Waar ze voor de vis meestal voor tonijn gaan, gaan ze bij vlees hoofdzakelijk voor kip.

Gratin Dauphinois uit Dauphiné / 47
Ovenschotel uit de traditionele regionale Franse keuken op basis van aardappelen en room.

Cassoulet, een bonenschotel / 48
Dit traditionele gerecht is stevig stoofpotje en is een echte klassieker uit de Franse keuken
Bereid met witte bonen, eend of gans, worstjes en extra vlees. Een gerechtje dat je echt eens proberen!

Zeebaars / 18
Met venkel en een Pernodsaus.

Kaasplankje / 61
Diverse soorten kaas

Vegetarische gerechten.


Gebakken camembert / 51
Camembert met een saus van rode vruchten.

Vegetarische saté / 52
Vegetarische saté met cassave chips en pinda”s

Paddenstoelenpasta/ 53
Tagliatelle met diverse soorten paddenstoelen, bosuitjes en courgette.


Vegetarische schotel / 54

Deze gerechten worden geserveerd met frisse salade en frites.Kleine gerechten

Frans menu met glas wijn
frans menu

Kleine gerechten.

Geelvistonijn / 28
Gebakken tonijn met korstje van sesam, wittewijnsause en jasmijnrijst

Kreeftravioli / 32
Kreeft , citroenboter en zachte spinazie

Pompoenravioli / 33
Ambercup – pompoen, bruine boter met sjalotjes en groene appelchutney

Mini beef wellington/ 35
Paddenstoelenpuree ,gebakken spinazie en portsaus.

Dranken

Wijn zie wijnlijst
Bier : Heineken , Amstel ,ook o.o% .
Thaise biersoorten
Cola
Sinas
Verse jus